FESTA BARQUERA DE LA PRIMAVERA

Bon dia famílies i companys/es!

Aquest divendres celebrarem la festa de la primavera , per a gaudir de l'arribada del bon temps i també per a celebrar la diada de Sant Jordi, tan arrelada a la nostra terra!

Aquest any hem preparat diferents tallers, per a que petits i grans pugueu gaudir d'una tarda assolellada i divertida:

- Intercanvi de contes (Encarregada: Zara): hi haurà una taula amb contes per a intercanviar, i un sofà per a que famílies i infants puguin mirar contes i al final agafar-ne algun per endur-se a casa. La taula de contes, estarà tota la setmana exposada a la plaça per si algú en vol agafar o deixar més.

- Restauració de contes (Encarregada: Eva): serà un racó per a reparar contes, tant de l’escola com de casa. Porteu tots els contes que tingueu a casa mig trencats i provarem de tornar-los a donar vida! Si teniu pega, cola o celo també en podeu portar per a tenir més material!

- Taller de Roses de Sant Jordi (Encarregada: Míriam): Adults i infants elaboraran roses amb vetes de roba, per tal de poder regalar originals
roses el dia de St Jordi. Si algú en sap fer d'alguna altra manera, estem oberts a fer diferents tipus de rosa, amb diferents materials!

- Taller Literari Sorpresa (Encarregada: Carme): La Carme està preparant una proposta per a petits i grans relacionada amb el llenguatge, aprofitant la celebració de St Jordi relacionada amb la lectura.

- Obra amb titelles del conte de St Jordi: Farem amb titelles la representació d’aquest popular conte.
 
Us hi esperem!!
 
 

Comentaris