LA FESTA DE FINAL DE CURS A LA BARQUETA

Bon dia a tots/es!
 
Com sabeu, s'acosta el final d'aquest curs tan bonic que hem viscut amb tots vosaltres i ens agradaria, com cada any, fer una festa de comiat per a acabar d'arrodonir la germanor que s'ha creat!

Serà el 12 de Juliol sobre les 16'30-17'00, i acabarem quan el cos digui prou!

Aquest curs, a les activitats que farem durant la celebració hi hem volgut afegir propostes ECO per a millorar l'escola entre tots/es; així doncs, ens vàrem reunir amb el Comité Ambiental per tal d'organitzar una mica el que farem, aquesta part de la festa es farà de manera simultània, i cada família podrà estar-se en una o més activitats:

 
ACTIVITATS I/O PROPOSTES

GRAN MERCAT D'INTERCANVI: es tracta que cadascú porti una o més coses, principalment coses que no necessiteu més, relacionades amb els infants: roba que hagi quedat petita, petits electrodomèstics (baby cook, minipimers...), bressols, cadiretes...el que vulgueu! La idea és que cadascú ho intercanviï pel que vulgui, no hi haurà tikets, cadascú haurà de pactar què vol intercanviar i per quantes coses, segons el valor que tingui. També podeu portar coses que no estiguin relacionades amb els infants (llibres, roba d'adult, dvd's, cd's...). Tot el que vulgueu intercanviar, ho haureu de portar el mateix dia, si volguéssiu portar-ho abans, parleu amb la direcció de l'escola. 

REPLANTADA DEL TALÚS: Replantarem les plantes del talús amb l'ajuda d'un jardiner de l'Ajuntament.

BOMBOLLES DE SABÓ: es tracta d'un mini-taller per a fer bombolles de sabó gegants amb els infants!

Ens agradaria també que hi col·laboressiu de manera lliure, si teniu més propostes, ens encantarà escoltar-les, i si voleu ajudar en una de les propostes només cal que ens ho digueu!

COMIAT INFANTS ÚLTIM CURS
 
Entre tots acomiadarem els infants que aquest curs marxen de la Barqueta per embarcar-se en una nova aventura educativa i escolar.

FESTA DE L'AIGUA

Veniu preparats, i amb roba còmoda..perquè acabarem tots/es remullats!! No val escapar-se!!!!

Tot això, com sabeu ho acompanyarem d'un bon berenar, com sempre...i de la millor companyia...LA VOSTRA!!! Convideu a tantes persones com vulgueu, siguin de l'escola o no! Quants més serem més riurem!

Les Barqueres

Comentaris

  1. Hola! Mi peque estará con vosotros el curso que viene, y no estoy segura de si la bienvenida es este martes 16 o el próximo 23... Me lo podríais aclarar, por favor? Gracias!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada