LA BARQUETA COMENÇA AMB BON PEU!

Bon dia famílies!

Com sabeu, La Barqueta és una Escola Municial que està gestionada per una empresa, Serveis per a la Infància Créixer Junts (http://www.creixerjunts.cat/). Bé doncs, fa només una setmana vàrem poder fer una formació a la nostra mateixa escola per a d'altres centres que gestiona l'empresa amb l'objectiu d'explicar la nostra pràctica a l'escola i sobretot per a parlar d'un dels temes capdals a la nostra manera de fer: la relació amb les famílies!

Vàrem explicar bones pràctiques que fem a l'escola relacionades amb aquest aspecte tan important (les festes, els tallers de material de joc, les reunions, les quedades al jardí fins les 18h de la tarda, les entrades i les sortides relaxades, la vostra participació en propostes educatives, les excursions a la natura, el naixement de germans petits, les barbacoes, el seguiment de les educadores durant 3 anys, el comitè ambiental, etc.  Explicant així, quin tipus de relació hi tenim amb tots/es vosaltres i quines coses meravelloses vivim junts dia a dia. Realment és el nostre punt fort, i és gràcies en gran part a la vostra col·laboració, ganes de viure l'escola, gràcies al vostre amor, i a la valentia de deixar-nos els vostres petits tresors...que són el que ens fa somriure cada dia!

La resta de centres es van mostrar molt interessats en la nostra pràctica, i ens vàrem sentir molt orgulloses de poder mostrar quina relació de confiança s'ha creat entre tots nosaltres. Us volem agraïr personalment tot el que feu aquí, perquè la Barqueta creix cada dia, gràcies a tots FEM ESCOLA.

Les Barqueres

Comentaris