Nadal a l'escola


Bona tarda families!

Avui us volem explixar com hem viscut el Nadal a la Barqueta!

“Ara ve Nadal, matarem al gall i a la tia pepa li donarem un tall…” diu la cançó i ens va recordar que s’acostaven les  festes de menjar coses bones i dolces i de compartir l'alegria amb la família i els amics.

A l’escola també vam voler celebrar el Nadal! I vam fer un racó per l’arbre de Nadal! Entre tots i totes vam decorar l’arbre! I cada dia ens el miràvem, va quedar molt bonic! També vam guarnir l’escola amb garlandes, boles, campanes i estrelles.
 
 

Durant aquells dies vam explorar i manipular elements nadalencs i també instruments de l'época com ara les panderetes, els picarols i les campanes. Vam deixar que els infants les manipulessin lliurement.

El pare del Victor del grup 4 va venir a l’escola acompanyat del seu trombó. Quan vam sentir les primeres notes, vam sortir de l’estança cap a la plaça: Quina sorpresa! Quina música més bonica! Vam sentir cançons de Nadal i vam cantar tots plegats el fum fum fum.



I per acomiadar-nos vam fer una gran festa amb totes les famílies de l’escola i desprès vam fer cagar el tió! Ja que portavem donant-li menjar tots els dies i esperàvem impacients si cagaria. Ens va cagar molt de berenar ben dolç!

 

Comentaris