ADAPTACIÓ I ACOLLIDA A LA PLATJA

Bon dia a tots/es!! Ja tornem a ser aquí!!!

Fa dos o tres anys, una família ens va informar que algunes famílies de l'escola, per tal que els infants es veiessin entre ells, avien quedat a la platja, per berenar: ens informaven per si volíem anar-hi. Vam decidir que seria una bona ocasió per retrobar-nos, sense horari, amb calma i amb temps per als pares i mares, que durant el període d'adaptació van bastant de bòlit.

Vam anar-hi i va ser un èxit...! Mica en mica cada any, hem seguit la tradició. Els infants antics, troben un moment per retrobar-se amb nosaltres, sense pressió de pensar que els pares i mares marxaran. Com si fóssim amics de la família i ens trobéssim per passar la tarda junnts. Els infants nous ens veuen en un context fora de l'escola i les noves famílies ens poden veure de manera més distesa.  Les educadores aprofitem per veure'ns amb els infants que tan estimem de cursos anteriors i aprofitem per a conéixer als nous amb il·lusió i tranquil·litat. Així, doncs, hi guanyem tots/es.

Bé doncs, ahir vàrem seguir la tradició, i ens vàrem trobar a al platja. Moltes gràcies a totes les famílies que vàreu venir, va ser màgic, divertit, sincer i alentador. Comencem un nou curs amb moltes ganes!






Fins dilluns i bon cap de setmana!

Barqueres

Comentaris