dimarts, 6 de maig de 2014

CONCERT TEENS!!

Bon dia famílies!

Avui ha estat un dia molt especial...gràcies al pare de la Carla i la Clara, hem pogut gaudir d'un magnífic concert tocat per nois i noies de l'IES Turó d'en Baldiri, de Teià!

Ens han obsequiat amb tot de cançons conegudes i entranyables.. ha estat molt i molt bonic! Els infants s'ho han passat genial, han estat escoltant ensimismats, sense perdre detall...la música amansa les feres, ja ho diuen, però realment els diferents sons barrejats de tants instruments, les cares noves, instruments mai vistos pels infants...tot ha fet que aquest matí hagi estat emocionant i meravellós!!

Moltes gràcies a les famílies que us heu pogut quedar i a tots/es els músics-concertistes!!

Marta

dilluns, 5 de maig de 2014

ACTIVITATS D'AQUESTA SETMANA

Bon dia a tots/es!!

Com sabeu, normalment expliquem quines coses hem fet a l'escola, però avui us volem recordar les coses que farem durant aquesta setmana, que d'entrada ja serà molt intensa!

DIMARTS 6 DE MAIG: A les 10’00 tindrem el concert que ens vindran a fer els alumnes d’E.S.O de l’IES de Teià. Tocaran varis instruments.

DIJOUS 8 DE MAIG: A les 17h marxem a Sant Mateu d’excursió, a berenar i veure els canvis que hi ha hagut a la natura en aquestes últimes setmanes! Recordeu de portar berenar i aigua!

DIVENDRES 9 DE MAIG: La regidora d’Ensenyament Noemí Condeminas, vindrà a fer una xerrada molt interessant sobre els primers auxilis a infants menors de 3 anys! Ella és especialista en aquest camp, per tant podrà resoldre molts dubtes de manera propera i entenedora.


Us hi esperem!Les Barqueres