XIV JORNADES DIÀLEG ESCOLA-UNIVERSITAT INICIATIVA I CREATIVITAT A L’ESCOLA

Bona tarda!

Avui us volem explicar que aquest dissabte passat vàrem participar a les  XIV Jornades de la Universitat de Blanquerna, dedicades a parlar sobre la INICIATIVA I LA CREATIVITAT A L'ESCOLA.

La nostra participació a les jornades va consistir en fer una reflexió sobre la creació dels infants durant el JOC AUTÒNOM LLIURE, creacions que moltes vegades passem per alt i que són el resultat de pensaments i estructures de coneixement molt elaborades, tal i com us explicàvem a l'entrada anterior en aquest mateix Bloc.



Els participants varen poder experimentar i descobrir el material que tenim a l'escola i amb el qual els vostres petits/es juguen cada dia. A partir d'allà vàrem fer un debat sobre els coneixements que aquest tipus de material pot aportar als infants i per acabar, vàrem passar una presentació mostrant la realitat de la nostra (i vostra) preciosa escola.

Va ser una experiència molt enriquidora per a tot l'equip i un gran honor, poder estar a càrrec d'un taller tan interessant en una universitat tan innovadora i pionera.

Seguirem fent escola!

EBM La Barqueta

Comentaris