PROHIBIT NO TOCAR

Bona tarda a tothom!

Tenim l'honor de presentar una proposta que ve de part d'una família de l'escola. El dissabte passat, es va fer una jornada MINIMÚSICA a l'espai CCCB de Barcelona. Una família de l'escola hi va participar amb el seu propi taller anomenat PROHIBIT NO TOCAR.

Us en passem l'enllaç per a què pugueu veure de què tracta.

https://www.facebook.com/prohibitnotocar/


És una proposta feta amb material de recuperació, elaborat i de fabricació pròpia per donar als infants l'oportunitat d'experimentar lliurement amb materials naturals i de diferents textures.


Vam poder assistir-hi i viure d'aprop com famílies i infants descobreixen els npus materials, capses d'olor, textures, sonalls...amb il·lusió, amb la cara plena de curiositat i amb goig de les pròpies descobertes.

Tenim molta sort de comptar amb una família tan creativa i tan en sintonia amb la nostra manera de veure l'aprenentatge dels infants, i sobretot al Masnou, tenim molta sort de comptar amb persones que facin propostes innovadores,, propostes que facin que els infants aprenguin de les seves pròpies experiències i inquietuds, propostes noves i fresques!


A reveure!

Comentaris