CONCERT EMMUM A LA BARQUETA!

Bona tarda a tothom!

La setmana passada vàrem poder gaudir d'un concert fet a mida a càrrec de l'EMMUM (Escola Municipal de Música del Masnou).

La trobada es va dur a terme al jardí de l'escola, la tarda del dimecres. Dos professors de l'Escola de Música, la Cristina i l'Ivan, van venir a deleitar-nos amb els seus instruments, molt variats i amb molta sonoritat! És clar!

Els infants, es van mostrar molt interessats des del principi fins al final, tot i que com sabeu, no obliguem als infants a estar asseguts, si no se senten preparats en una activitat de l'estil. Tot i així, els petits/es fan mostra de la seva capacitat i interès per totes les coses noves que hi ha al seu voltant, sense que l'adult hagi de coaccionar-lo per asseure's i escolar.


Es van mostrar molt respectuosos i expressius amb els músics i van gaudir molt!

Les cançons que van tocar la Cristina i l'Ivan, nosaltres ja les coneixíem, ja que prèviament els vàrem poder passar un llistat amb el que més cantem, d'aquesta manera l'experiència encara va ser més enriquidora, al poder cantar plegats cançons tan conegudes per als menuts i menudes.

Esperem que tornin aviat!!

Moltes gràcies a la Cristina i l'Ivan i a  totes les famílies que van poder venir a gaudir de la proposta!

Bon dilluns a tothom!

Comentaris