La màgia de casa nostra

Bon dia famílies!! Ja tornem a ser aquí!!

Com heu passat aquest primer trimestre a la Barqueta? 
Després d'uns mesos d'adaptació, de retrobaments amb els i les amigues i amics de l'escola, us podem dir que estem molt felices d'acompanyar en el creixement de les més petites i petits de casa!!

Ja sabeu que per nosaltres, la Barqueta és com si fos casa nostra i us volem fer arribar el mateix a totes i tots vosaltr@s. Que sentiu la màgia d'estar a casa vostra!!

Us deixem un petit manifest perquè deixeu volar la vostra ment durant una estona, sigueu molt feliços i felices!

Un home del poble de Neguà, a la costa de Colòmbia, va aconseguir arribar al cel. A la tornada, va explicar que havia contemplat, des d'allà dalt, la vida humana. I la definí així: “Les persones som un mar de petits focs”.

“El món és això” - revelà - “Un munt de gent, un mar de petits focs".

Cada persona brilla amb llum pròpia enmig de totes les altres persones. No hi ha dos focs iguals. N’hi ha de grans i de menuts, i focs de tots colors. Hi ha gent de foc serè, que ni se n’adona quan bufa el vent, i gent de foc boig, que omple d'espurnes el seu voltant. Alguns focs són babaus, no escalfen ni il·luminen; però, en canvi, n'hi há d'altres que cremen la vida amb tant de delit que no els pots mirar sense parpellejar, i si t’hi acostes, t’encenen”.



Eduardo Galeano










Comentaris