Festa de primavera



Ja hi tornem a ser aquí de nou!!!

Divendres passat vam celebrar totes i tots junts la festa de la primavera on fèiem la plantada. Abans d'explicar-vos res, us volem agrair a totes les famílies per haver vingut, haver ajudat en tot el que vau fer i sobretot a portar les plantes per poder plantar. Entre totes i tots estem deixant un jardí fantàstic per poder gaudir-lo cada dia amb els infants!!! Un lloc únic, màgic i especial per la Barqueta.

Abans de la festa, en Ricard va treballar-hi molt dur dins de l'hort fent tot el seu projecte, fins i tot en Gilard el va poder acompanyar en noves idees per aquest. Quina sort tenim d'estar amb en Ricard a la Barqueta!!!




Amb l'hort a punt i els neumàtics amb la terra llesta, vau començar a plantar les vostres meravelloses plantes aromàtiques!! Quina passada!! Quina olor que fan i quin luxe era veure-us a totes i tots per allà gaudint!! Mireu que espectacular!

PLANTES AROMÀTIQUES:































L'HORT:

Amb molta ajuda i molt d'esforç, l'hort va començant a tenir forma. Ja tenim plantades les tomaqueres, dos maduixers i uns quants gira-sols que ens ha portat en Gilard. Mireu i gaudiu de la "feinassa" que es va fer (i hem de seguir fent!):




 

 

 

 













Si teniu més fotografies, vídeos, etc. del dia de la plantada, feu-les arribar a la Barqueta si us plau. D'aquesta manera podrem fer l'arxiu més gran!!

Que vagi molt i molt bé la vostra setmana!!

Comentaris